ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Πού να τοποθετήσουμε κάγκελα ασφαλείας;

Είναι καλή ιδέα να τοποθετήσουμε κάγκελα ασφαλείας μπροστά από τα παράθυρα μας καθώς έτσι, ακόμη και αν ένας διαρρήκτης σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι μας και σπάσει το τζάμι, δεν θα μπορεί να εισβάλλει στον χώρο. Η λύση αυτή θα μας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη και σε περίπτωση που ζούμε σε μονοκατοικία ή στους πρώτους ορόφους μιας πολυκατοικίας, όπου δυστυχώς είναι εύκολη η πρόσβαση σε κάποιον κλέφτη. 

Τα κάγκελα ασφαλείας είναι επίσης ουσιαστικής σημασίας για την φύλαξη των εξοχικών κατοικιών μας, ειδικά αν αυτά βρίσκονται απομονωμένα και άρα θα ήταν εύκολο για έναν διαρρήκτη να περάσει απαρατήρητος. Σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν μάλιστα καλό να μην τοποθετήσουμε κάγκελα μόνο μπροστά από τα τζάμια των παραθύρων μας, αλλά ίσως και πίσω από την πόρτα του σπιτιού μας. Θα μπορούσαμε δηλαδή να εγκαταστήσουμε πτυσσόμενα κάγκελα τα οποία κλειδώνουν με κλειδαριά. 

Τα κάγκελα αυτά, επειδή ακριβώς μπορούμε να τα μαζεύουμε στην μια άκρη της πόρτας όποτε θέλουμε, αποτελούν ιδανική λύση και για την φύλαξη των επαγγελματικών μας χώρων, διασφαλίζοντας ότι τόσο οι εργαζόμενοι όσο και ο εξοπλισμός μας θα παραμείνουν ακέραιοι.

Τοποθέτηση:

Το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να μας απασχολήσει είναι η τοποθέτηση των κάγκελων ασφαλείας μας. Αυτή λοιπόν καλό θα ήταν να γίνεται από επαγγελματίες, ώστε να αποφεύγονται αχρείαστα λάθη και έξοδα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top