Κλειδαριές ασφαλείας

Σε έναν κόσμο όπου η ασφάλεια έχει κύριο ρόλο, οι κλειδαριές ασφαλείας θα θωρακίσουν τον χώρο σας. Οι λύσεις κλειδώματος θα πρέπει να είναι έμπιστες και σύγχρονης τεχνολογίας, έτσι ώστε να μην επιτρέπουν την πρόσβαση χωρίς το ιδανικό κλειδί στην κλειδαριά. Ο κάθε μηχανισμός πόρτας και κλειδαριάς ασφαλείας, είναι διαφορετικός, το οποίο σας επιτρέπει να είστε ο μοναδικός κάτοχος του συγκεκριμένου κλειδιού.

Κλειδαριά ασφαλείας

Μια κλειδαριά ασφαλείας είναι το αμέσως επόμενο βήμα που μπορείτε να κάνετε για να θωρακίσετε τον χώρο σας. Οι κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες είναι η λύση που χρειάζεται ο χώρος σας για να αναβαθμιστεί η ασφάλειά του.

Βασικά στοιχεία στις κλειδαριές ασφαλείας

  • Ασφάλεια

Ένα κλειδί και μια κλειδαριά ασφαλείας προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στον χώρο σας, ακόμα και αν δεν διαθέτετε πόρτα ασφαλείας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως η ασφάλεια του χώρου σας θα θωρακιστεί 100% μέσα από τον συνδυασμό σε πόρτα και κλειδαριά ασφαλείας.

 

  • Προσβασιμότητα

Οι κλειδαριές είναι φιλικές προς τον χρήστη, απωθώντας ταυτόχρονα τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Καθώς υπάρχουν πολλά είδη και μεγέθη, μπορείτε να αντικαταστήσετε την παλιά σας κλειδαριά εξώπορτας με μια κλειδαριά αδιάρρηκτη κλειδαριά ασφαλείας.

Εμπιστευθείτε την τοποθέτηση της κλειδαριάς ασφαλείας σε έναν ειδικό με εμπειρία στις πόρτες, στα πόμολα πόρτας, και γενικά σε όλους τους μηχανισμούς πόρτας που μπορεί να χρειαστεί να γνωρίζει προκειμένου να γίνει η τοποθέτηση κλειδαριάς ασφαλείας σωστά.

  • Αισθητική

Καθώς θα συναντήσετε πολλά είδη σε κλειδαριές ασφαλείας, θα μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Έτσι, η κλειδαριά, όχι μόνο θα σας κρατήσει ασφαλείς, αλλά και θα ταιριάξει με την πόρτα, ή τα πόμολα πόρτας.

 

  • Εγγύηση

Παρέχουμε εγγύηση στις κλειδαριές ασφαλείας μας, και παρέχουμε εξυπηρέτηση ακόμη και χρόνια μετά την αγορά!

Τι κάνει μια κλειδαριά «αδιάρρηκτη κλειδαριά ασφαλείας» ;

Με μια φράση: Η καλή ποιότητα σε συνδυασμό με την σωστή τοποθέτηση της κλειδαριάς.

Πιο συγκεκριμένα, οι «καλές» και αδιάρρηκτες κλειδαριές ασφαλείας είναι εκείνες οι οποίες έχουν κατασκευαστεί από ανθεκτικό υλικό, όπως το ατσάλι, προκειμένου να είναι ανθεκτικές σε κοπές αλλά και σε καιρικές συνθήκες. Ακόμη, οι προηγμένες και έξυπνες λειτουργίες θα βοηθήσουν στην θωράκιση. Μπορείτε να επιλέξετε κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς οι οποίες έρχονται σε διάφορες τιμές.

Σχετικά με την τοποθέτηση, μια κλειδαριά ασφαλείας θα πρέπει να τοποθετηθεί έτσι ώστε ο μηχανισμός της πόρτας και τα πόμολα πόρτας να της το επιτρέπουν. Μέσα από τις σωστές μετρήσεις, η κλειδαριά πόρτας σας θα τοποθετηθεί σωστά προκειμένου να την μετατρέψει σε αδιάρρηκτη κλειδαριά.

 

Κλειδαριές ασφαλείας τιμές

Συνήθως, στην αγορά, μια κλειδαριά ασφαλείας μπορεί να κυμαίνεται από 10, έως και 500 ευρώ. Ωστόσο, είναι λογικό να μην μπορούμε να γνωρίζουμε τις ανάγκες όλων των χρηστών, οπότε για να υπολογίσετε την τιμή κλειδαριάς, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας πως η τιμή θα εξαρτηθεί από :

  • Τον τύπο της κλειδαριάς (πχ. οι κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς έχουν τιμές υψηλότερες)
  • Τοποθέτηση σε κλειδαριές ασφαλείας (πχ. Εάν επιλέξετε να τοποθετήσετε μόνοι σας την κλειδαριά ασφαλείας, θα σας κοστίσει σαφώς λιγότερο)
  • Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ κλειδαριάς (πχ πρόσθετα αξεσουάρ πόρτας, όπως είναι τα πόμολα, θα ανεβάσουν το κόστος στην κλειδαριά)

 

 

Μια κλειδαριά από μονή της δεν μπορεί να παρέχει την μέγιστη ασφάλεια, θα πρέπει να συνδυαστεί σωστά με μια πόρτα ασφαλείας. Έτσι και η πόρτα ασφαλείας πρέπει να συνδυαστεί με την σωστή κλειδαριά για να παρέχει την μέγιστη ασφάλεια.  

Ηλεκτρική κλειδαριά
Κουτιαστή κλειδαριά
Κλειδαριά Gevy
Omega plus
Cisa
securemme
Κλειδαριές ασφαλείας
Ποιότητα 100%
Ασφάλεια 100%
  • Σύστημα προστασίας defend
  • Επιπλέον εσωτερική πλάκα
  • Γρανάζι
  • Διπλό σύστημα
  • Διπλό σύστημα μπλοκαρίσματος
  • Κύλινδροι με 9,11 και 16 κωδικούς   
  • Ειδική προστασία
  • Ηλεκτρική κλειδαριά
Scroll to Top