Πόρτα ασφαλείας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν τοποθετήσετε μια πόρτα ασφαλείας.

Η ασφάλεια της οικογένειας σας αλλά και της οικείας σας, είναι χωρίς αμφιβολία τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προστατέψετε. 

Τι θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε για την αγορά μιας πόρτας ασφαλείας;

1.Την εταιρεία:

Η επιλογή εταιρείας είναι το πρώτο και βασικό βήμα για την αγορά πόρτας ασφαλείας. Η εταιρεία που θα επιλέξετε θα πρέπει να σας καθοδήγηση στην σωστή επιλογή και την ποιο ιδανική για το σπίτι σας.

2. Πιστοποίηση :

Είναι σημαντικό να είστε πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με την πόρτα ασφαλείας που επιθυμείτε να αγοράσετε καθώς και τα πιστοποιητικά που φέρει. Οι πόρτες ασφαλείας περνούν από συγκεκριμένους ελέγχους ώστε να έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά .

3. Εγγύηση :

Θα πρέπει πριν την αγορά μιας πόρτας ασφαλείας να διευκρινίσετε την εγγύηση της. Συνήθως η εγγύηση είναι από 1 έως και 10 έτη.  

4. Επένδυση πόρτας ασφαλείας :

Σε αυτό το σημείο θα αναφερθούμε στην αισθητική, καθώς η επένδυση αφορά αυτό το κομμάτι και όχι της ασφάλειας. (Αλουμινίου, Λούστρου mdf, Μασίφ ξύλο, Laminate)

5. Τύπος κλειδαριάς :

Οι ποιο συχνές κλειδαριές είναι του κυλίνδρου, παρόλα αυτά συνήθως κατηγοριοποιούνται σε παλιά και νέου τύπου κλειδαριές. Φυσικά αυτό που προτείνουμε να επιλέξετε είναι η νέου τύπου κλειδαριά καθώς θα σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και είναι πιο σύγχρονες.

6. Τοποθέτηση :

Η τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας είναι εξίσου σημαντική με όλα τα παραπάνω βήματα, θα πρέπει να τοποθετηθεί σωστά και με μεγάλη ακρίβεια καθώς αν δεν τοποθετηθεί σωστά θα είναι πιο εύκολο να παραβιαστεί στο μέλλον.

Πόρτες ασφαλείας

Πριν μεταβείτε σε αγορά μπορείτε να κάνετε μια έρευνα αγοράς και να μιλήσετε με ειδικούς.  Μπορείτε να δείτε δείγματα και να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για της πόρτες. Υπάρχει πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων για όλα τα γούστα. Μπορείτε λοιπόν να βρείτε την ιδανική για το δικό σας σπίτι που να ταιριάζει έτσι όπως είναι χωρίς να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top