Πόρτες Ασφαλείας

κατασκευασμένες από υλικά υψίστης ποιότητας για  υψηλή προστασία και αισθητική για μια ζωή!

Αξιόπιστες θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

Σε μας θα βρείτε τις καλύτερες θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. 

Επιλέξτε μοντέρνες θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που κοσμούν εξαιρετικά την μονοκατοικία ή το διαμέρισμά σας. Τοποθετώντας πόρτες ασφαλείας έχετε διπλό όφελος, προστατεύετε τη ζωή τη δική σας αλλά και ολόκληρης της οικογένειά σας κα επιπλέον δίνετε μια νότα αίγλης στην οικία σας.

 Κάποτε ίσως να αποφεύγατε τη τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας λόγω του ότι μπορεί να σας αποθάρρυνε η εξωτερική τους εμφάνιση. Στις μέρες μας όμως μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μοντέρνες θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα για να επιλέξετε τη πόρτα που ταιριάζει στο στυλ της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

 Γιατί να επιλέξετε τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας έναντι κάποιας απλής πόρτας εισόδου;

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας είναι κατασκευασμένες από υλικά υψίστης ασφαλείας. Αποτελούνται από πολλές στρώσεις χάλυβα, πύρους από δαγκάνες από ατσάλι, μεγάλη θερμομόνωση και έχουν ενσωματωμένη κλειδαριά ασφαλείας. Ως αποτέλεσμα όλων αυτών κρατούν ασφαλή την οικία σας από επιθέσεις και βοηθούν να διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία του εσωτερικού χώρου χωρίς να επηρεάζεται από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες. 

Σας προστατεύουν από κακόβουλες επιθέσεις όπως ληστείες και επιπλέον από το κρύο, τη ζέστη μέχρι και το σεισμό. Μένουν άθικτες και απροσπέλαστες σε αντίθεση με μια απλή εξωτερική πόρτα που το μόνο που προσφέρει είναι το στυλ και η προστασία της ιδιωτικότητάς σας.

ΜΟΝΤΕΛΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ

ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας 2 σε 1 : ασφάλεια και κομψότητα

πόρτες ασφαλείας – είδη

Ξύλινες πόρτες ασφαλείας
Πόρτες ασφαλείας Αλουμινίου
Πόρτες ασφαλείας laminate

Ποικιλία υλικών κατασκευής, χρωμάτων και σχεδίων για να επιλέξετε αυτή σου σας αρέσει, ταιριάζει στο χώρο σας αλλά και στη τσέπη σας!

Πόρτες Ασφαλείας Τιμές & Προσφορές

 Στην επιχείρησή μας θα βρείτε πόρτες ασφαλείας που ξεκινούν από χαμηλές τιμές ώστε τίποτα να μη σταθεί εμπόδιο στην ασφάλειά σας! Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα αγοράς πόρτας ασφαλείας με άτοκες δόσεις επίσης για να επιλέξετε πόρτα ασφαλείας με μέγιστη ασφάλεια χωρίς καμιά έκπτωση ποιότητας !

 Τεράστιο χρωματολόγιο πορτών, μεγάλη γκάμα σχεδίων και υλικών. Επίσης υπάρχει δυνατότητα αν το επιθυμείτε να επιλέξετε ακόμα και μεταχειρισμένες πόρτες ασφαλείας, αν επιθυμείτε κάτι ακόμα πιο οικονομικό αλλά και αξιόπιστο.

 Κατά περιόδους επίσης μπορείτε να βρείτε προσφορές σε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας 

 Ανάλογα το επίπεδο ασφάλειας που επιθυμείτε υπάρχει και η ανάλογη πόρτα ασφαλείας. Πόρτες ασφαλείας με 15 σημεία κλειδώματος, πόρτες ασφαλείας με 18 σημεία κλειδώματος , πόρτες ασφαλείας με σύστημα μπλοκαρίσματος και άλλα.

 

 

Προσφορά πόρτα με τοποθέτηση

Επιλέξτε τη πόρτα ασφαλείας που σας αρέσει και ταιριάζει στο χώρο σας  και σας κάνουμε δώρο τη μεταφορά και τη τοποθέτηση της από εξειδικευμένο συνεργείο στο τομέα της ασφάλειας.

Πόρτα εισόδου ασφαλείας πολυκατοικίας τιμές

Θωρακίζοντας την είσοδο της πολυκατοικίας σας μειώνεται το κίνδυνο παραβίασης κάποιου διαμερίσματος

Οι τιμές για πόρτα εισόδου ασφαλείας πολυκατοικίας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες:

Το  βαθμό θωράκισης της πόρτας

Τη τεχνολογία-ες που επιθυμείτε

Το υλικό κατασκευής, δηλαδή αν θα είναι ξύλινη, αλουμινίου ή laminate

Τις διαστάσεις της πόρτας ασφαλείας

Ξύλινες Πόρτες Ασφαλείας

 Είστε παραδοσιακός τύπος που προτιμάτε τις κλασικές ξύλινες εξωτερικές πόρτες; Και για εσάς έχουμε τη λύση !
Πόρτες ασφαλείας ξύλινες μασίφ με παντογραφικά σχέδια για μια πόρτα όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί. Ποικιλία σχεδίων απο παραδοσιακά μέχρι άκρως μοντέρνα.

ξύλινες πόρτες ασφαλείας κατασκευασμένες από ξύλο:
Καρυδιάς
Κερασιάς
Καστανιάς

Πόρτες Ασφαλείας Αλουμινίου - Πόρτες εισόδου αλουμινίου

Οι πόρτες ασφαλείας αλουμινίου είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο. Ανθεκτικές σε κάθε χτύπημα, πυρκαγιά και απροσπέλαστες σε κάθε απόπειρα διάρρηξης. Διαθέτουν μεγάλη αντοχή στη φωτιά, οπότε αν εργάζεστε σε κάποιο χώρο που είναι επικίνδυνος να ξεσπάσει φωτιά, οι πόρτες αλουμινίου είναι ιδανική επιλογή.

 Το αλουμίνιο είναι πανίσχυρο υλικό που αντέχει στο χρόνο και σε κάθε επίθεση. Τοποθετώντας μια πόρτα ασφαλείας εισόδου αλουμινίου στη μονοκατοικία ή στον επαγγελματικό σας χώρο προστατεύετε εσάς, τους αγαπημένους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οι πόρτες ασφαλείας που είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο είναι εύκολες στη τοποθέτηση και δεν χρειάζονται συντήρηση όπως για παράδειγμα βερνίκωμα.  Θα τις βρείτε σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μεγεθών και σχεδίων. Το μοναδικό τους design τις καθιστά ένα κομψό στοιχείο διακόσμησης τόσο του εξωτερικού χώρου όσο και του εσωτερικού χώρου. Ιδανικές για πόρτα ασφαλείας μονοκατοικίας, διαμερίσματος, επαγγελματικού χώρου, εξωτερική πόρτα εισόδου.

Πόρτες ασφαλείας αλουμινίου τιμή – πόρτα αλουμινίου εξωτερική τιμή

Λόγω της μεγάλης ποικιλίας σχεδίων και μεγεθών είναι αδύνατο να υπολογίσουμε το ακριβές κόστος. Ανάλογα το είδος και τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε το κόστος διαφέρει. Το καλύτερο θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας για να υπολογίσουμε ακριβώς το κόστος της δικής σας πόρτας ασφαλείας αλουμινίου.

Πόρτες Ασφαλείας laminate

 Πόρτες ασφαλείας Laminate  διατίθενται σε πολλές αποχρώσεις και σχέδια, ιδανικές για μονοκατοικίες, διαμερίσματα και επαγγελματικούς χώρους. Δίνουν μια μοντέρνα νότα στο χώρο σας και σας εξασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια.  Λόγω της εξωτερικής τους όψης είναι άψογη επιλογή για τους λάτρεις των ξύλινων πορτών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τοποθετήσουν μια ξύλινη πόρτα ασφαλείας. Ανθεκτικές κατασκευασμένες από σκληρά υλικά υπόσχονται τη μέγιστη ασφάλεια και μόνωση (ηχομόνωση και θερμομόνωση).

Πόρτα ασφαλείας τριπλής θωράκισης για τους πιο απαιτητικούς

Φοβάστε για την ασφάλειάς και θέλετε τη μέγιστη δυνατή προστασία; Έχουμε τη λύση και για εσάς. Πόρτες ασφαλείας τριπλής θωράκισης με πολλαπλά σημεία κλειδώματος και πύρο από ατσάλι για να κοιμάστε ήσυχοι. Με μια τέτοια πόρτα ασφαλείας δεν υπάρχει πιθανότητα παραβίασης. Κατασκευασμένες από υψίστης ποιότητας υλικά βάση των ευρωπαϊκών προτύπων σας προστατεύουν για μια ζωή. Θα τις βρείτε σε κάθε μέγεθος, σχέδιο και σε ένα πλούσιο χρωματολόγιο πορτών. 

Εξώπορτα ασφαλείας

Θωρακίστε όλους τους χώρους του σπιτιού σας για μέγιστη ασφάλεια. Πόρτα ασφαλείας εισόδου αλλά και εξώπορτα ασφαλείας για να είναι ο προσωπικός σας χώρος απόρθητο φρούριο. Θωρακίζοντας όλες τις διεξόδους ανεβάζετε το βαθμό προστασίας σας. Ειδικά αυτήν την εποχή που αυξάνεται διαρκώς η εγκληματικότητα, είναι αναγκαίο να προστατέψετε τη ζωή σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Τοποθετώντας πόρτες ασφάλειες σε όλες τις εισόδους μειώνεται το κίνδυνο παραβίασης. Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία βαθμίδων θωράκισης για να επιλέξετε τη κατάλληλη για εσάς. Άριστης ποιότητας και αισθητικής αποτελούν ένα κόσμημα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

 Που μπορούν να τοποθετηθούν θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας;

Πόρτες ασφαλείας για  μονοκατοικία 
Πόρτες ασφαλείας για  διαμέρισμα
Πόρτες ασφαλείας εισόδου πολυκατοικίας
Πόρτες ασφαλείας για  Επαγγελματικό χώρο

Γιατί να μας επιλέξετε;

Πόρτες ασφαλείας με τοποθέτηση.

Στην αγορά κάθε πόρτας συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά σε οποιαδήποτε περιοχή στην Αθήνα , η αποξήλωση της παλιάς και η τοποθέτηση της καινούργιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας για ένα εξασφαλισμένο αποτέλεσμα. Διότι για μέγιστη ασφάλεια δεν φτάνει μόνο η επιλογή θωρακισμένης πόρτας αλλά και η σωστή τοποθέτησή της. Για μια γερή πόρτα χρειάζεται μια γερή τοποθέτηση. Το έμπειρο εξειδικευμένο συνεργείο μας εγγυάτε τη μέγιστη ασφάλειά σας!Δεν έχετε πλέον να ανησυχείτε για την ασφάλεια σας ούτε για τις εργασίες της τοποθέτησης, σας παραδίδουμε έναν ασφαλή και καθαρό χώρο.

Καινοτομία και ασφάλεια

Τοποθέτηση με Αθόρυβο κλείσιμο πόρτας
Σύστημα ελέγχου ανοίγματος και κλεισίματος

Όλες οι πόρτες ασφαλείας συνοδεύονται με κλειδαριά μέγιστης ασφάλειας και ποιότητας

Παρέχουμε με αξιοπιστία & σεβασμό την ποιότητα που αναζητούν οι πελάτες μας…

Πόρτα ασφαλείας που κλειδώνει αυτόματα αποκλείοντας το ενδεχόμενο να μείνει ξεκλείδωτη! Η ισχυρή θωράκιση καθιστά την πόρτα με αυτόματο κλείδωμα απαραβίαστη ενώ ταυτόχρονα πρόκειται για ένα τεχνολογικά πρωτοπόρο μοντέλο.

Πόρτες με ιδιαίτερο χαρακτήρα και αισθητική. Στολίζουν μοντέρνα κτίρια ενώ παράλληλα εγγυώνται την ασφάλεια του χώρου σας. Συνδυάζοντας χρωματισμούς και inox υλικά είμαστε υπερήφανοι που κατασκευάζουμε πόρτες ασφάλειες με επένδυση από γυαλί.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

Scroll to Top