Κλειδαριές Omega Plus Mul-T-Lock

Οι κλειδαριές αυτές συνιστούν ίσως τον πιο αποτελεσματικό τρόπο προστασίας του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Αρχικά, ο μηχανισμός με γρανάζια που διαθέτουν κατορθώνει να εμποδίσει το μπλοκάρισμα της κλειδαριάς. Ο μηχανισμός αυτός καθιστά επίσης την πόρτα απολύτως διακριτική και αθόρυβη. Όμως, ο σημαντικότερος λόγος να επιλέξετε μια κλειδαριά Mul-t-lock Omega Plus, είναι η αίσθηση πραγματικής ασφάλεια που προσφέρουν. 

Συγκεκριμένα, οι κλειδαριές αυτές σας παραδίδονται μαζί με ένα μπλε σφραγισμένο σακουλάκι το οποίο περιέχει τρία πτυσσόμενα κλειδιά με πράσινη ένδειξη. Επιπλέον, στον αγοραστή δίνεται ένα ακόμη σακουλάκι άσπρου χρώματος το οποίο περιέχει ένα μόνο κλειδί με κίτρινη ένδειξη. Το άσπρο σακουλάκι περιέχει ακόμη μια κάρτα ιδιοκτησίας σε μπλε χρώμα με κωδικό για την δημιουργία κλειδιών με κίτρινη και κόκκινη ένδειξη. 

Πως λειτουργούν λοιπόν οι κλειδαριές αυτές;

Στην καθημερινότητά σας, χρησιμοποιείτε τα κλειδιά με την πράσινη ένδειξη. Ωστόσο, σε περίπτωση ανάγκης, αν για παράδειγμα κάποιος κλέψει ένα από αυτά τα κλειδιά, μπορείτε να κάνετε χρήση του κλειδιού με την κίτρινη ένδειξη. Τότε τα κλειδιά με την πράσινη ένδειξη καθίστανται άκυρα και δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν την κλειδαριά Mul-t-lock Omega Plus. 

Μπορείτε σε αυτό το σημείο λοιπόν να χρησιμοποιήσετε την κάρτα ιδιοκτησίας που σας έχει δωθεί, ώστε να κατασκευάσετε επιπλέον κλειδιά με κίτρινη ένδειξη.  Καλό θα ήταν επίσης να κατασκευάσετε και κλειδιά με κόκκινη ένδειξη για να τα χρησιμοποιήσετε αν θέλετε να καταργηθούν τα κλειδιά κίτρινης ένδειξης. 

Scroll to Top