Μεσόπορτες

Οι μεσόπορτες προσφέρουν στυλ και αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωή σας. Σε μεγάλη ποικιλία υλικών και σχεδίων ομορφαίνουν τον χώρο σας και σας εξασφαλίζουν ηχομόνωση και θερμομόνωση. Με αυτό το τρόπο κερδίζετε ιδιωτικότητα, χαλάρωση και οικονομία καθώς η θερμοκρασία του δωματίου παραμένει σταθερή χωρίς μεταβολές.

Μεσόπορτες laminate

Οι μεσόπορτες laminate είναι ιδανικές για όσους λατρεύουν την όψη της ξύλινης μεσόπορτας όμως δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να την αποκτήσουν . Οι laminate πόρτες κατασκευάζονται από απομίμιση ξύλου. Σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σίγουρα θα βρείτε την ιδανική για εσάς. Βέβαια δεν έχουν την υψηλή αντοχή που έχουν οι ξύλινες πόρτες αλλά είναι μια πολύ καλή οικονομική επιλογή για τους λάτρεις του ξύλου.

Πέρα από αυτές τις επιλογές για μικρούς χώρους υπάρχουν και οι συρόμενες εσωτερικές πόρτες – μεσόπορτες. Με αθόρυβο μηχανισμό κλεισίματος και λιτό σχεδιασμό δίνουν στυλ σε κάθε χώρο. Laminate ή ακόμα και γυάλινες.

Πέρα από αυτές τις επιλογές για μικρούς χώρους υπάρχουν και οι συρόμενες εσωτερικές πόρτες – μεσόπορτες. Με αθόρυβο μηχανισμό κλεισίματος και λιτό σχεδιασμό δίνουν στυλ σε κάθε χώρο. Laminate ή ακόμα και γυάλινες.

Μεσόπορτες τιμές

Το κόστος της μεσόπορτας εξαρτάται από τη διάσταση της πόρτας, το υλικό κατασκευής και το μηχανισμό κλεισίματος. Στις μέρες μας μπορείτε να βρείτε αξιόλογες ποιοτικές μεσόπορτες που σας παρέχουν ασφάλεια και μοναδική αισθητική σε ασυναγώνιστες τιμές. Μέσα από τη τεράστια γκάμα προϊόντων σίγουρα θα βρείτε την ιδανική για εσάς.

Μεσόπορτες Laminate
Μεσόπορτες σπαστές
Συρόμενες μεσόπορτες
Κλασικές και μοντέρνες μεσόπορτες
Μεσόπορτα με τζάμι
Ακορντεόν μεσόπορτα – φυσαρμόνικα ξύλινη
Επίσης μπορείτε να βρείτε ειδικά πακέτα με ειδική προσφορά για εσωτερική πόρτα με τοποθέτηση Εσωτερικές πόρτες Τιμές με τοποθέτηση.
Επιλέξτε την ιδανική πόρτα για εσάς σήμερα!
Τέλεια επιλογή για κάθε εσωτερικό χώρο, για κατοικία ή επαγγελματικό χώρο στις καλύτερες τιμές.
Υψηλής ποιότητας και αισθητικής η κατάλληλη μεσόπορτα θα μεταμορφώσει το χώρο και την ποιότητα της ζωή σας.

Αντικατάσταση μεσόπορτας - γιατί;

Δε χρειάζεται να αγοράζετε καινούργιες μεσόπορτες μόνο για το νέο σας οίκημα ή επαγγελματικό χώρο. Η αντικατάσταση μεσόπορτας είναι μια πολύ καλή ιδέα αν θέλετε να ανανεώσετε την κατοικία ή το γραφείο σας. Η ανανέωση ως γνωστόν αναζωογονεί κάθε άνθρωπο.

Αντικαταστήστε τις παλιές φθαρμένες, κλασικές ή παλιάς τεχνολογίας εσωτερικές πόρτες με καινούργιες εσωτερικές μοντέρνας αισθητικής και αλλάξτε την όψη του κτιρίου σας. Επιλέξτε κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο ή χρώμα ή ακόμα καλύτερα κάποιο άλλο είδος. Παραδείγματος χάρη μια συρόμενη εσωτερική πόρτα στο σαλόνι ή το γραφείο σας θα δώσει έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα.

Πέρα του ότι η αντικατάσταση μεσόπορτας θα αλλάξει την αισθητική του χώρου σας, θα αναβαθμίσει επιπλέον ποιοτικά την ζωή σας. Οι νέες μεσόπορτες είναι κατασκευασμένες από πιο ανθεκτικά υλικά και καινοτόμες τεχνολογίες που προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια, ηχομόνωση, θερμομόνωση και ασφάλεια. Με τη τοποθέτηση νέας μεσόπορτας προστατεύετε την ιδιωτικότητα σας και εξοικονομείτε χρήματα από τη θέρμανση και τη ψύξη.

Αν δεν είστε σίγουροι πια είναι η τέλεια μεσόπορτα για το χώρο σας εμπιστευτείτε το έμπειρο προσωπικό μας. Θα δώσει τη λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Πλήρως εξειδικευμένο γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι η ιδανική εσωτερική πόρτα σύμφωνα με το χώρο και τις ανάγκες σας. Χρήσιμο tip: Για μέγιστη ασφάλεια και αντοχή ζητήστε η τοποθέτηση της μεσόπορτας να γίνει από επαγγελματία.

Μεσόπορτες

Οι μεσόπορτες προσφέρουν στυλ και αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωή σας.

Scroll to Top