Όλες οι υπηρεσίες

PORTES-ASFALEIAS-600x300

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Προστατέψτε την ακεραιότητα σας τοποθετώντας τις καλύτερες πόρτες ασφαλείας της αγοράς στην οικία σας. Προφυλαχτείτε από κακόβουλες ενέργειες και προσθέστε μια νότα κορυφαίας αισθητικής στο χώρο σας.

image004

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Είναι οι φύλακες της ιδιωτικότητας σας και το στολίδι του εσωτερικού σας χώρου. Θα τις βρείτε σε μεγάλη ποικιλία ειδών, χρωμάτων και σχεδίων. Ξύλινες, laminate, λακαριστές, γυάλινες , με επένδυση καπλαμά, με inox σχέδια και σε διάφορες υφές.

κλειδαριες ασφαλειας

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Προστατευτείτε στο μέγιστο από εισβολείς. Θωρακίστε την κατοικία σας προσθέτοντας στην πόρτα ασφαλείας σας κλειδαριά υψίστης ασφαλείας. Ειδικά κατασκευασμένη για κορυφαία προστασία.

depositphotos_7965707-stock-photo-safe-combo-dial

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ

Για να είναι ασφαλή τα πολύτιμα αντικείμενα σας και τα χρήματα σας. Επιλέξτε το κατάλληλο χρηματοκιβώτιο για εσάς με τη βοήθεια του άψογα καταρτισμένου προσωπικού μας. Υπάρχουν διάφορα είδη χρηματοκιβωτίων ανάλογα το επίπεδο ασφάλειας και τη χρήση τους.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (9)

Πόρτες Εισόδου

Η πόρτα ασφαλείας είναι κατασκευασμένη από στιβαρά υψίστης ασφάλειας υλικά. Αποτελείται από μεταλλικό σώμα και μεταλλική κάσα. Στοιχεία που σας παρέχουν την απαιτούμενη προστασία ώστε να είστε απόλυτα ασφαλείς. Για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια η καλύτερη επιλογή που έχετε να κάνετε είναι μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας.

ependisi-alouminiou

Ειδικές Κατασκευές

Στην κατηγορία ειδικές κατασκευές θα βρείτε μοναδικές κατασκευές και πληροφορίες από τους επαγγελματίες τεχνικούς της εταιρείας μας σχετικά με την κατασκευή : κάγκελα μπαλκονιού, ρολά ασφαλείας, σκάλες εσωτερικού χώρου και τέλος κάγκελα ασφαλείας.

portes-asfaleias

ΣΗΤΕΣ

Οι σήτες μας επιτρέπουν τις καλές μέρες του καλοκαιριού να έχουμε αφήνουμε ανοιχτά τις πόρτες της αυλής μας και τα παράθυρα , χωρίς να υπάρχει φοβία για τα έντομα όπως (κουνούπια ,μύγες μέλισσες) και οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο περιβάλλον.

Σχέδιο χωρίς τίτλο - 2022-04-01T103404.175

ΜΟΝΤΕΛΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ

Η εταιρεία αναλαμβάνει την ειδική κατασκευή της θωρακισμένης πόρτας που έχετε επιλέξει και στην συνέχεια ολοκληρώνει την διαδικασία με την τοποθέτηση της στον χώρο σας.Τα μοντέλα θωράκισης είναι άριστης ποιότητας με ύψιστη ασφάλεια. Οι πόρτες ασφαλείας συνδυάζουν την καλύτερη τιμή και ποιότητα.

Scroll to Top