Σχετικά με εμάς

Αξιοπιστία και ασφάλεια safety doors

Η safety doors ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό τη θωράκιση της ασφάλειά σας. 23 χρόνια πλέον στο χώρο, φροντίζει πάντα να σας παρέχει πόρτες, κλειδαριές  και αξεσουάρ κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά που δε θα σας προδώσουν ποτέ. Η αξιοπιστία και η ασφάλεια αποτελούν συνώνυμα του ονόματός μας.

0
Χρόνια στην Επιχείρηση
0 +
Ευτυχισμένοι πελάτες
0
Αδειούχος Αξιωματικός
0 K+
Προστατεύονται περιουσιακά στοιχεία
θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας για τη μέγιστη ασφάλειά σας

Έχοντας χρόνια εμπειρίας στο χρόνο έχουμε αναπτύξει καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα τα οποία σας παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια. Φροντίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και να εξελισσόμαστε. Παραμένουμε πάντα οι άγρυπνοι φρουροί σας. Ποτέ πια δε θα αισθανθείτε ανασφάλεια. Εμπιστευτείτε τη ζωή σας στα χέρια μας και θα σας προσφέρουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Το έμπειρο προσωπικό μας θα αναλάβει την εγκατάσταση των προϊόντων ώστε να σας εξασφαλίσει την ύψιστη ασφάλεια .

Σχόλια πελατών μας

"Η safety doors είναι η καλύτερη επιχείρηση συστημάτων ασφαλείας.Άψογη συνεργασία. Ποιοτικά προϊόντα και καταρτισμένο προσωπικό"
Κατερινα Μπεγιαζη
πελάτισσα
"Ποτέ άλλοτε δεν ένιωθα πιο ασφαλής. Μετά την εγκατάσταση της θωκισμένης πόρτας με κλειδαριά ασφαλείας και τη τοποθέτηση πτυσσόμενων κάγκελων είμαι πλέον ήσυχος για την ασφάλεια της οικογένειας μου ."
Γιαννης Πικρος
πελάτης
"Άριστος επαγγελματισμός.Έμπειρο προσωπικό, μοναδικά προϊόντα.Νιώθω ασφάλεια μετά τη συνεργασία μου με τη safety doors."
Θεοδωρης Δημητρης
πελάτης
Scroll to Top