ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα το είδος της πόρτας ασφαλείας και των διαστάσεων που χρειάζεστε. Το έμπειρο προσωπικό μας αφού ελέγξει το χώρο που θα τοποθετηθεί η πόρτα και κάνει έρευνα των αναγκών σας θα καταλήξει στην κατάλληλη επιλογή για εσάς.Έπειτα θα υπολογιστεί το κόστος.

Βεβαίως. Στόχος μας είναι η αξιοπιστία και η ασφάλειά σας, για να είστε ασφαλείς δεν αρκεί μόνο ένα καλό προϊόν αλλά και μια σωστή και γερή εγκατάσταση. Γι΄αυτό το λόγο το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει εντελώς δωρεάν την εγκατάσταση του προϊόντος σας.

Αφού απευθυνθείτε στην εταιρία μας άμεσα θα κανονιστεί ραντεβού επίσκεψης από έναν εξειδικευμένο σύμβουλο ασφαλείας . Έπειτα αφού γίνει ο έλεγχος του χώρου και αποφασίσετε ποια είναι η κατάλληλη πόρτα για εσάς αμέσως ξεκινούν οι διαδικασίες κατασκευής της πόρτας σας στις ανάλογες διαστάσεις. Μετά από περίπου μια εβδομάδα και σε συνεννόηση με εσάς γίνεται ένα δεύτερο ραντεβού στο χώρο σας προκειμένου το εξειδικευμένο προσωπικό μας να εγκαταστήσει τη πόρτα ασφαλείας σας.

Όχι. Είμαστε στη διάθεση σας να επιλέξετε όποια μέρα και ώρα σας εξυπηρετεί να γίνει η εγκατάσταση. Ιδανικά βέβαια οι εργασίες προτείνονται ώρες πριν δύσει ο ήλιος για να υπάρξει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Να είστε βέβαιοι ότι επιλέγουμε τα καλύτερα υψίστης προστασίας υλικά ώστε να εξασφαλίσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Στην ασφάλειά σας δε χωράνε εκπτώσεις.Επιλέγουμε προσεκτικά τα υλικά κατασκευής με στόχο την αξιοπιστία και τη μεγάλη αντοχή.

Φυσικά όπως όλα τα αντικείμενα φθείρονται στο χρόνο χρειάζεται μια κάποιου είδους συντήρηση για να αντέξει ακόμα περισσότερα χρόνια. Φροντίστε κάθε τόσο να απομακρύνετε τους ρύπους που συσσωρεύονται με ένα νωπό πανάκι.

Βεβαίως! Λόγω του ότι κατασκευάζουμε τα προϊόντα ασφαλείας μας με υψίστης ποιότητας υλικά σας δεσμευόμαστε με τουλάχιστον 12ετής εγγύηση.

Η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας κατασκευάζεται από πιο ανθεκτικά και βαριά υλικά κάτι που την κάνει απροσπέλαστη σε αντίθεση με μια απλή πόρτα ασφαλείας που μπορεί να παραβιαστεί πιο εύκολα. Φυσικά και οι 2 πόρτες είναι ασφαλείς αλλά η θωρακισμένη λόγω των σκληρών υλικών που εμπεριέχει έχει λιγότερες πιθανότητες παραβίασης.

Οι παραπάνω είναι κάποιες από τις συνηθέστερες ερωτήσεις πελατών μας. Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Scroll to Top