ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σε μια πόρτα ασφαλείας, οι τιμές ποικίλουν ανάλογα το είδος της πόρτας, των διαστάσεων που χρειάζεστε αλλά και την διαδικασία τοποθέτησης. Το έμπειρο προσωπικό μας αφού ελέγξει το χώρο που θα τοποθετηθεί η πόρτα και κάνει έρευνα των αναγκών σας θα καταλήξει στην κατάλληλη επιλογή για εσάς. Έπειτα θα υπολογιστεί το κόστος.

Στις portes asfaleias θα βρείτε πόρτες ασφαλείας σε διάφορα είδη, από 350 ευρώ. Η συγκεκριμένες τιμές πορτών ασφαλείας αναφέρονται σε πόρτες χωρίς τοποθέτηση.

Για μία πόρτα ασφαλείας η τιμή με τοποθέτηση θα είναι μεγαλύτερη.

Στόχος μας είναι η αξιοπιστία και η ασφάλειά σας, για να είστε ασφαλείς δεν αρκεί μόνο ένα καλό προϊόν αλλά και μια σωστή και γερή εγκατάσταση.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση σε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας αλλά και όλων μας των προϊόντων, με τα κατάλληλα υλικά τα οποία επιλέγονται με βάση τις ανάγκες του χώρου σας.

Αφού απευθυνθείτε στην εταιρία μας άμεσα θα κανονιστεί ραντεβού επίσκεψης από έναν εξειδικευμένο σύμβουλο ασφαλείας . Έπειτα αφού γίνει ο έλεγχος του χώρου και αποφασίσετε ποια είναι η κατάλληλη πόρτα για εσάς, αμέσως ξεκινούν οι διαδικασίες κατασκευής της πόρτας σας στις ανάλογες διαστάσεις.

Μετά από περίπου μια εβδομάδα και σε συνεννόηση με εσάς γίνεται ένα δεύτερο ραντεβού στο χώρο σας προκειμένου το εξειδικευμένο προσωπικό μας να εγκαταστήσει τη πόρτα εισόδου σας ή τις πόρτες εξωτερικού χώρου, τα κουφώματα αλουμινίου, κλπ.

Τα παραπάνω αφορούν τις πόρτες ασφαλείας, τις θωρακισμένες πόρτες, πόρτες εξωτερικές, εσωτερικές αλλά και όλα τα είδη. 

Όχι. Είμαστε στη διάθεση σας να επιλέξετε όποια μέρα και ώρα σας εξυπηρετεί να γίνει η εγκατάσταση. Ωστόσο, ιδανικά, οι εργασίες προτείνονται ώρες πριν δύσει ο ήλιος για να υπάρξει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι ενεργό :

 Δευτέρα – Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 20:00.

Επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά, υψίστης προστασίας ώστε να εξασφαλίσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Στην ασφάλειά σας δε χωράνε εκπτώσεις. Επιλέγουμε προσεκτικά τα υλικά κατασκευής με στόχο την αξιοπιστία και τη μεγάλη αντοχή.

Φυσικά όπως όλα τα αντικείμενα φθείρονται στο χρόνο, χρειάζεται μια κάποιου είδους συντήρηση για να αντέξει ακόμα περισσότερα χρόνια.

Κάποια υλικά χρειάζονται περισσότερη συντήρηση και κάποια λιγότερη. Μπορείτε να πληροφορηθείτε και να συγκρίνετε πόρτες ασφαλείας μέσα από τα σχετικά μας κείμενα στο blog αλλά και στην ιστοσελίδα μας.

Λόγω του ότι κατασκευάζουμε τα προϊόντα ασφαλείας μας με υψίστης ποιότητας υλικά σας δεσμευόμαστε με 10ετή εγγύηση.

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας κατασκευάζονται από πιο ανθεκτικά και βαριά υλικά, κάτι που τις κάνει απροσπέλαστες σε αντίθεση με τις απλές πόρτες ασφαλείας. Φυσικά και οι 2 πόρτες είναι ασφαλείς, αλλά η θωρακισμένη λόγω των σκληρών υλικών που εμπεριέχει έχει λιγότερες πιθανότητες παραβίασης, σε συνδυασμό πάντα με την ιδανική διαδικασία τοποθέτησης.

Η αλλαγή κλειδαριάς ασφαλείας ιδανικά, θα πρέπει να γίνει από κάποιο έμπειρο άτομο. Όσο ποιοτική και να είναι μια πόρτα ασφαλείας ή μη, οι κλειδαριές ασφαλείας θα πρέπει να είναι καλά τοποθετημένες για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Έτσι, προτείνουμε να απευθυνθείτε σε έναν έμπειρο ειδικό.

Οι παραπάνω είναι κάποιες από τις συνηθέστερες ερωτήσεις πελατών μας.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Scroll to Top