ΣΗΤΕΣ
Σήτες Πλισέ
Σήτες οριζόντιας κίνησης
Σίτες κάθετης κίνησης
Σίτες ανοιγόμενες
Σίτες συρόμενες

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες  που καθιστούν  απαραίτητες τις σήτες στον χώρο μας.

 Οι παράγοντες  που καθορίζουν την αγορά μιας σήτας είναι ότι στην χώρα μας υπάρχει ένα υπέροχο μεσογειακό κλίμα όποτε και φυσικό αναπόφευκτο είναι να έχουμε τις πόρτες των αυλών μας και τα παράθυρα ανοιχτά προσκαλώντας ένα κύμα δροσιάς και αέρα αλλά μαζί με αυτά έρχονται και οι μικροί μας φίλοι τα έντομα , για αυτό η λύση είναι απλή σήτες.

Οι σήτες μας επιτρέπουν τις καλές μέρες του καλοκαιριού να έχουμε αφήνουμε ανοιχτά  τις πόρτες της αυλής μας και τα παράθυρα , χωρίς να υπάρχει  φοβία για τα έντομα όπως (κουνούπια ,μύγες μέλισσες) και οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο περιβάλλον.

Κατασκευή: Οι σίτες κατασκευάζονται  από ένα ανθεκτικό κράμα αλουμινίου  σε διαφορετικούς τύπου προφίλ , ώστε για να μπορούν να τοποθετούνται σε όλα τα κουφώματα αλουμινίου.

Τοποθέτηση: Οι σήτες παραδίδονται έτοιμες σύμφωνα με τις διαστάσεις που επιθυμείτε και έχετε επιλέξει.

Βασικοί τύποι σήτας είναι οι εξής:

  • Σήτες Πλισέ – είναι οι πιο σύγχρονες σίτες  ,τοποθετούνται σε μπαλκονόπορτες και παρέχουν πολύ εύκολη χρήση
  • Σήτες οριζόντιας κίνησης – το καταλληλότερο είναι να τοποθετηθούν σε μπαλκονόπορτες , λειτουργούν χειροκίνητα και επιβραδύνονται με την βοήθεια του ειδικού μηχανισμού.
  • Σίτες κάθετης κίνησης – είναι ιδανικές για παράθυρα και είναι και το κόστος είναι πάρα πολύ χαμηλό σε σχέση με τις υπόλοιπες σίτες.
  • Σίτες ανοιγόμενες – αυτές οι σίτες είναι οι ιδανικότερες για κεντρικές εισόδου και τοποθετούνται πιο πολύ στις εξοχικές κατοικίες.
  • Συρόμενες σίτες – Οι σίτες αυτές χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες τις μονόφυλλες και τις δίφυλλες που είναι και οι πιο κλασικές που χρησιμοποιούνται, οι μονόφυλλες σίτες είναι ιδανικές  για συρόμενα κουφώματα ενώ οι δίφυλλες είναι κατάλληλες για  μεγάλα  ανοιγόμενα  κουφώματα και επιπλέον σε αυτές είναι μικρό το χαμηλό κόστος και η δαπάνη τους για την συντήρηση τους.
  • Σταθερές σίτες – αυτές είναι κατάλληλες για W.C και τους φωταγωγούς.
  • Αυτές είναι οι σίτες που μπορεί να τοποθετήσει κάποιος στο σπίτι του ή στο εξοχικό  του  μέρος για να προφυλάσσετε  από τα έντομα.

Εκτός από τα τυποποιημένα χρώματα των πλαισίων μας, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία πρόσθετων προσαρμοσμένων χρωμάτων σε ορισμένα προϊόντα. Ανάλογα με το προϊόν που επιλέγετε να εγκαταστήσετε, ρωτήστε τον τεχνικό μας ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες για να καλύψουν καλύτερα τις ανάγκες σας.

Scroll to Top