Κουφώματα Αλουμινίου

Τα κουφώματα αλουμινίου είναι πολύ διαδεδομένα τα τελευταία έτη στην αγορά. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό, τους οποίος θα μελετήσουμε στην συνέχεια. Τα αλουμίνια για το παράθυρο, είναι μια συνηθισμένη επιλογή, καθώς οι τιμές τους είναι οικονομικές, διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρώματα στην αγορά, αλλά και για πολλούς άλλους λόγους. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε διάφορα είδη κουφωμάτων.

Είναι πολύ σημαντικό ο κάθε πελάτης και ενδιαφερόμενος να είναι ενημερωμένος.

κουφώματα αλουμινίου

Αλουμίνια

Τα αλουμίνια κουφώματα αποτελούνται κυρίως από αλουμίνιο μαζί με κάποια άλλα στοιχεία, όπως είναι ο χαλκός, ο ψευδάργυρος, το πυρίτιο, το μαγνήσιο και το μαγγάνιο. Η σύνθεση του κάθε κουφώματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα τις επιθυμητές ιδιότητες και εφαρμογές που αναζητεί ο κάθε ξεχωριστός χώρος.

Τα κουφώματα για παράθυρα αλουμινίου έρχονται σε διάφορα σχέδια, είδη και με διάφορα χαρακτηριστικά. Αποτελούν ένα υλικό το οποίο θα βοηθήσει τον χώρο σας να διατηρηθεί θερμός τον χειμώνα, και δροσερός το καλοκαίρι. Ωστόσο, πριν προβείτε στην αγορά κουφωμάτων αλουμινίου θα πρέπει να ενημερωθείτε σωστά από τον κάθε κατασκευαστή για τις ιδιότητές τους.

Βεβαιωθείτε πριν την αγορά, πως τα κουφώματα αλουμινίου που έχετε επιλέξει είναι μονωτικά και όχι παλιάς τεχνολογίας.

Πόσο καιρό ζουν τα αλουμίνια κουφώματα

Αρχικά, θα πρέπει να είναι σωστά κατασκευασμένα.

Η επένδυση στα κουφώματα αλουμινίου θα πρέπει να γίνεται μια φορά στην ζωή μας, με την σωστή συντήρηση κουφωμάτων.

Θα πρέπει ωστόσο να γνωρίζετε πως λόγω της φύσης τους, τα αλουμίνια είναι φυσικό μετά από το πέρασμα περίπου 20 χρόνων να ξεκινήσουν να «αλλάζουν» ελαφρώς το χρώμα τους, λόγω της χρήσης τους, την έκθεσή τους στον ήλιο, κ.ά.

Συμβουλή : Τα αλουμίνια κουφώματα δεν συνίστανται για ακίνητα κοντά στην θάλασσα, καθώς οξειδώνονται»

Ποια είναι τα καλύτερα αλουμίνια κουφώματα ;

Τα είδη είναι διάφορα και το κάθε ένα έχει διαφορετική ιδιότητα. Τα καλύτερα κουφώματα αλουμινίου θα είναι αυτά που θα ταιριάξουν άψογα στον δικό σας χώρο και παράθυρο. Καθώς η εταιρία μας portes asfaleias, ασχολείται και δίνει ιδιαίτερη βάση στην ασφάλεια του χώρου σας, είναι σημαντικό να επιλέξετε τα κατάλληλα κουφώματα και τα πιο ασφαλή.

Ακόμη, τα «καλύτερα» και ιδανικά κουφώματα για τον χώρο σας, θα είναι χωρίς αμφιβολία τα κουφώματα τα οποία έχουν κατασκευαστεί με βάση εμπειρία χρόνων αλλά και με την χρήση των καλύτερων και πιο ανθεκτικών υλικών.

Όσον αφορά τις μπαλκονόπορτες αλουμινίου, γνωρίζατε πως τα περιμετρικά κουφώματα είναι πιο ασφαλή σε σχέση με τα συρόμενα κουφώματα

Κουφώματα αλουμινίου τιμές – αλουμίνια τιμές

Υπάρχουν διάφορες τιμές σε κουφώματα αλουμινίου, οι οποίες όμως αλλάζουν συνεχώς. Για τον λόγο αυτό, δεν θα μπορούσαμε να ορίσουμε στα κουφώματα για παράθυρα αλουμινίου συγκεκριμένες τιμές, καθώς θα υπάρχει περίπτωση λόγω της εξέλιξης της αγοράς και της μεγάλης ζήτησης, να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Στα κουφώματα αλουμινίου οι τιμές καθορίζονται από διάφορους παράγοντες. Για παράδειγμα, άλλη τιμή θα έχουν τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου, τα κουφώματα με ρολά, και ούτω καθεξής.

Που θα βρω φθηνά κουφώματα

Όπως είδαμε και παραπάνω, η ερώτηση αυτή δεν μπορεί να απαντηθεί εάν δεν γνωρίζουμε την συνθήκη στην οποία απευθυνόμαστε. Συγκεκριμένα, οι παράγοντες που θα έχουν τον μεγαλύτερο ρόλο στην τιμή κουφωμάτων αλουμινίου είναι οι εξής:

  • Ανάγκες του χώρου σας.

Οι ανάγκες του χώρου σας θα καθορίσουν τις τιμές των κουφωμάτων αλουμινίου. Συγκεκριμένα, θα ληφθούν υπόψιν τα μέτρα τα οποία θα χρειαστούμε και τον αριθμό των χώρων που θα χρειαστεί η τοποθέτηση.

  • Γεωγραφική θέση ακινήτου.

Θα πρέπει η γεωγραφική θέση του ακινήτου σας να ληφθεί υπόψιν. Αυτό συμβαίνει καθώς, ένα ακίνητο το οποίο βρίσκεται σε μια ψυχρή περιοχή θα έχει διαφορετικές απαιτήσεις κουφωμάτων, σε σχέση με ένα ακίνητο το οποίο βρίσκεται σε μια περιοχή που η ψύχρα δεν αποτελεί πρόβλημα.

  • Ιδιότητες κουφωμάτων αλουμινίου.

Τα κουφώματα αλουμινίου έρχονται σε διάφορα είδη με διαφορετικές ιδιότητες, ανάλογα την ανάγκη του καταναλωτή και το κάθε παράθυρο. Για παράδειγμα, μπορεί ο χώρος σας και εσείς να χρειάζεστε κουφώματα αλουμινίου με ηχομόνωση, το οποίο, όπως είναι λογικό, θα κοστολογηθεί παραπάνω από ένα λιγότερο «σύνθετο» κούφωμα.

Γιατί να επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου

Τα αλουμίνια έχουν πολλά χαρακτηριστικά, τα οποία τα κάνουν μοναδικά. Συγκεκριμένα λόγοι για τους οποίους μπορείτε να τα επιλέξετε 

  •  Γίνεται βαφή

Τα κουφώματα αλουμινίου, έχουν την δυνατότητα βαφής, το οποίο θα μπορεί να αναβαθμίσει την εξωτερική εμφάνιση του ακινήτου μας. Έρχονται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, μέσα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τα Κουφώματα αλουμινίου γκρι μπορούν να αποτελέσουν μια ιδιαίτερη επιλογή για τον χώρο σας, με την κατάλληλο βέβαια διακόσμηση.

  • Είναι μονωτικά

Τα εσωτερικά κουφώματα για παράθυρα αλουμινίου δεν επιτρέπουν την μεταφορά της θερμικής ενέργειας. Με πιο απλά λόγια, θα κρατήσουν τον χώρο σας ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

  • Εξοικονόμηση ενέργειας

Για τον παραπάνω λόγο, θα εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα, την χρήση αλουμινίων.

  • Ανακυκλώσιμο υλικό

Το αλουμίνιο, ως μέταλλο, μπορεί να ανακυκλωθεί, μετά την απόσυρση του κουφώματος, χωρίς να αφήσει μεγάλο αποτύπωμα στο περιβάλλον.

  • Είναι ανθεκτικό

Τα αλουμίνια είναι αναθετικά στις καιρικές συνθήκες και στην πάροδο του χρόνου.

Μια από τις ιδιότητες του αλουμινίου που το καθιστούν ανθεκτικό, είναι ότι απορροφά τους κραδασμούς

  • Ασφάλεια

Η ασφάλεια αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λόγους. Τα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν μια πολύ ασφαλή επιλογή για τον χώρο σας και το παράθυρο, καθώς τα υλικά τους είναι ανθεκτικά.

μπαλκονόπορτα με κουφώματα αλουμινίου

Γιατί portesasfaleias.gr και κουφώματα αλουμινίου πάνε μαζί ;

Η εταιρία μας πρόκειται για μια εταιρία η οποία δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια. Έτσι, ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο παρέχουμε ασφάλεια για εσάς και για τον χώρο σας, είναι μέσα από τα κουφώματα αλουμινίου. Παρέχουμε ιδανικά αλουμίνια κουφώματα νέας και ασφαλούς τεχνολογίας για εσάς και τον χώρο σας. 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

Scroll to Top