ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Στην κατηγορία ειδικές κατασκευές θα βρείτε μοναδικές κατασκευές και πληροφορίες από τους επαγγελματίες τεχνικούς της εταιρείας μας σχετικά με την κατασκευή : κάγκελα μπαλκονιού, ρολά ασφαλείας, σκάλες εσωτερικού χώρου και τέλος κάγκελα ασφαλείας.

ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα τελευταία χρόνια, ενώ τα περιστατικά διαρρήξεων διαρκώς αυξάνονται, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη η σημασία που έχει η φύλαξη της κατοικίας και των επαγγελματικών μας χώρων. 

ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα ρολά ασφαλείας αποτελούν μια εναλλακτική λύση στα πτυσσόμενα και σταθερά κάγκελα που βλέπουμε συχνά να τοποθετούνται μπροστά σε παράθυρα και σε εισόδους καταστημάτων. 

ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ

Οι βασικές τυπολογίες είναι οι επιδαπέδιες , εμπρόσθιας τοποθέτησης (μπροστά από τα κούτελα των μπαλκονιών ) και ενδοδαπέδιες που έχουν σαν βάση  ή κολώνα στήριξης (σωλήνας ή λάμα) 

ΣΚΑΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Η σκάλα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία  στην διαμόρφωση του εσωτερικού μας σπιτιού. Είναι στην γενική εικόνα και επηρεάζει  με το στυλ της την αισθητική ένωση του χώρου στον οποίο έχει εγκατασταθεί.  

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές για την οικεία σας η το κατάστημα σας. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή για κάγκελα μπαλκονιού, σκάλες εσωτερικού χώρου, κάγκελα ασφαλείας ,ρολά ασφαλείας.

Κάγκελα ασφαλείας

Στη safety doors η ασφάλεια είναι ο πρώτος στόχος που θέτουμε για τους πελάτες μας. Τα κάγκελα ασφαλείας πλέον ίσως είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία όπου θα πρέπει κανείς να σκεφτεί κατά την ανακαίνιση του σπιτιού ή της επιχείρησής του. Τα στατιστικά διαρρήξεων τα τελευταία χρόνια όλο και αυξάνονται οπότε η σημασία και η αναγκαιότητα των κάγκελων ασφαλείας είναι μονόδρομος. Φυσικά η αισθητική παίζει σημαντικό ρόλο για την κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη μας. Με σωστή καθοδήγηση, οι ειδικοί μας μπορούν να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλέψουν καταλλήλως για το τι θα πρέπει να επιλέξετε και που να τα τοποθετήσετε. Τα κάγκελα ασφαλείας που προσφέρουμε μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του χώρου σας. Καλέστε μας για παραπάνω πληροφορίες και ενημέρωση.

Ρολά ασφαλείας

«Τι είναι τα ρολά ασφαλείας και με ποιον τρόπο συμβάλλουν στη καλύτερη θωράκιση του σπιτιού μου;» Η safety doors είναι εδώ για να απαντήσει σε όλα σας τα ερωτήματα. Καθώς η αύξηση των διαρρήξεων στον ελλαδικό χώρο όλο και αυξάνεται, η εταιρεία μας προσπάθησε να βρει όσο των δυνατών περισσότερες λύσεις ώστε να «θωρακίσει» εσάς την επιχείρησή σας ή την οικία σας. Τα ρολά ασφαλείας αφορούν έναν σύγχρονο τρόπο ασφαλείας με σκοπό τη δύσκολη παραβίαση τους αλλά και μια οικονομική επιλογή. Στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα ρολά ασφαλείας, κάποια από αυτά είναι η κατασκευαστική ποιότητά τους, η θερμομόνωση που παρέχουν, η μεγάλη διάρκεια ζωής τους καθώς και η αισθητική τους. Μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα και γρήγορα και να καλύψουν τις ανάγκες τις ανάγκες σας όποιες και να είναι. Κάντε τον χώρο σας ασφαλή και αισθητικά όμορφο επιλέγοντας τα ρολά ασφαλείας. Καλέστε μας και μιλήστε με το έμπειρο προσωπικό μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εσωτερική σκάλα

Στη safety doors μια εσωτερική σκάλα μπορεί να είναι πολλά περισσότερο από μια πρακτική λύση μετακίνησης. Η αισθητική και ο σχεδιασμός παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς καθώς στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας πάντοτε με σύνεση και λειτουργικότητα. Όπως και να έχετε φανταστεί την εσωτερική σκάλα του σπιτιού σας εμείς μπορούμε να σας τη παρέχουμε. Η εσωτερική σκάλα επιπλέον αποτελεί και μια εικόνα του εσωτερικού του σπιτιού σας όπου οι καλεσμένοι σας θα αντικρύσουν καθώς θα σας επισκεφθούν. Μη διστάσετε να αποδείξετε ακόμη μια φορά την καλαισθησία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες από το έμπειρο προσωπικό μας.

Κάγκελα μπαλκονιού

Κάγκελα μπαλκονιού: πως να επιλέξω τα κατάλληλα για τον χώρο μου και τι να προσέξω; Στη safety doors τα κάγκελα μπαλκονιού αποσκοπούν φυσικά στην προστασία των ανθρώπων για την αποφυγή ατυχημάτων οπότε και η τοποθέτηση τους γίνεται από επαγγελματίες που τηρούν τις προδιαγραφές του χώρου σας και της ασφάλειάς σας. Είναι σημαντικό να τηρούνται κάποια συγκεκριμένα κριτήρια όπως οι πιστοποιήσεις των κάγκελων, η σωστή τοποθέτησή τους και ο συνδυασμός τοποθέτησης και τεχνικών γνώσεων από την εμπειρία των κατασκευαστών τους. Η αισθητική όμως καλά κρατεί στην εταιρεία μας καθώς είναι και αυτό ένα στοιχείο που δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα. Συμβουλευτείτε το έμπειρο προσωπικό μας σχετικά με τα μεγέθη, τα χρώματα και ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Scroll to Top